Een website of shop maken? Hoe wij u kunnen helpen...

.... Maar vooral ook wat u zelf kunt doen! Al onze websites zijn CMS websites, hiermee kunt u waar dan ook ter wereld zelf uw website aanpassen en beheren. Onze websites zijn op basis van TYPO3 (content management), welk uiterst gebruiksvriendelijk is.

Skip Webmedia kiest voor een persoonlijke benadering. Samen met u zal een internetstrategie opgezet worden. Vergeet niet, uw bedrijf is straks op het www 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U zult beter in de spotlights komen te staan, de dienstverlening kan geoptimaliseerd worden en een webshop kan de omzet aardig vergroten.

Een goede vindbaarheid van uw website of webshop is ook erg belangrijk. Wij krijgen hier steeds meer vraag naar en hebben daarom een concurrerend maar zeer effectief SEO programma in het leven geroepen. Wilt u hier vrijblijvende informatie over of een (gratis) seo-scan voor uw website, neem dan nu contact met ons op!

Wij geven u graag advies op maat. Onze teams staan klaar voor al uw vragen, ook NA oplevering van de site of online winkel via onze servicedesk tijdens kantooruren. Wij beschikken over een flink aantal specialisten die desgewenst ook bij u op locatie kunnen komen. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek op een van onze kantoren, de koffie staat klaar!

Referenties