Wie zijn wij

SKIP-partners in media en communicatie

Skip webmedia is inmiddels 5 jaar actief als bedrijf. Wij koppelen onze beste teams en concepten voor uw opdracht en doelstellingen. Op deze manier kun u uw netwerk versterken en uw (bedrijfs)image helder naar buiten brengen. Skip Webmedia maakt gebruik van de nieuwste technieken om op deze manier effectief uw product of dienst aan uw (toekomstige) klant te vertegenwoordigen en uw concurrentie niet uit het oog te verliezen. 

Unieke werkwijze

Wij selecteren de ontwerper die het beste past bij uw wensen. Wij proberen beter dan goed te zijn in wat wij doen en hopen op deze manier bij te dragen aan uw doelstellingen. U heeft een vast contactpersoon welke de 'teams' die aan uw opdracht werken zal monitoren.

Leg uw wens vrijblijvend bij ons neer en wordt overtuigd!

Bekijk ons portfolio en zie wie reeds vertrouwen heeft in onze samenwerking.  

Uw idee is bij ons vertrouwd

Voor u als (toekomstig) ondernemer kan het lastig zijn om de juiste samenwerkingspartner te vinden. Wanneer u een website of webwinkel voor uw bedrijf wilt of u heeft een nieuw idee voor een online onderneming, worden er vaak vertrouwelijke gegevens vrijgegeven. Uiteraard kunt u er van uitgaan dat Skip Webmedia en haar medewerkers hier vertrouwelijk mee omgaan.

Wij hopen dat wij u kunnen overtuigen en een offerte op maat kunnen leveren. Met deze vrijblijvende offerte zullen wij proberen een zo goed mogelijke kwaliteit en prijsverhouding te waarborgen.

Wij zullen vanaf de ontwerpfase nauw contact met u houden en indien gewenst u adviseren over de juiste oplossingen zodat tijd en dus ook geld bespaard blijft. Samen met u wordt het design en development doorbesproken. Tussentijds blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, hoe groot of hoe klein uw project ook is.

SKIP partners in media & communicatie

Referenties